Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 
Diensten

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Online promotie en meer

Bij Terra-IT hebben we alles in huis om jouw bedrijf de aandacht te geven die het verdiend, online maar óók offline. Van creatief concept tot volledig (online) product.

We hebben kennis van bijna alle vormen van adverteren en marketing: websites, google advertenties, zoekmachine optimalisatie, logo's, complete huisstijlen en webwinkels.

Niet alleen op het gebied van vormgeving, maar ook op technisch gebied hebben we veel ervaring en kennis in huis. Hierdoor sluit alles mooi op elkaar aan en werkt het technisch net zo mooi als dat het eruit ziet.

Websites

Door de constant stijgende concurrentie wordt het steeds belangrijker dat je je goed kan onderscheiden als bedrijf. Ook met je website is dat erg belangijk. Wij helpen graag meedenken voor een oplossing op maat.

Social media

Bijna iedereen zit tegenwoordig wel op Facebook, Twitter of Instagram. Er zijn dus enorm veel mensen die je kunt bereiken via deze kanalen. Als je gaat adverteren op Facebook is het wel erg belangrijk dat je boodschap goed overkomt en dat mensen actie ondernemen na het zien van jouw advertentie. Wij helpen je hiermee.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is één van de beste manieren om meer uit je website te halen. Je staat hiermee met onze hulp bovenin de resultaten van Google, zonder een vast bedrag per maand te hoeven betalen aan advertenties. Het is dus een veel duurzamere en goedkopere manier om meer klanten te krijgen via je website dan met normaal adverteren zonder SEO.

Responsive / Mobiele websites

Wanneer mensen opzoek zijn naar een dienst of product, dan doen ze dat meestal via een mobiel apparaat. 89% om precies te zijn. Google is zich daar ook bewust van en plaatst mobiele websites tegenwoordig hoger in de zoekresultaten. Het is dus van groot belang dat je website er goed uitziet op zowel dekstop als mobiele apparaten.

Search Engine Advertising (SEA)

SEA (Search Engine Advertising) is adverteren via zoekmachines. Je komt voor een bepaald bedrag afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie, op de 1e plek te staan in de zoekresultaten. Adverteren op andere druk bezochte website kan ook via SEA. Wij helpen je met het kiezen van de beste vorm van SEA en maken samen een campagneplan voor het beste resultaat.

Drukwerk

Drukwerk is in tegenstelling tot wat sommige mensen denken nog steeds erg relevant. Mooie visitekaartjes, briefpapier en voor sommige bedrijven een productfolder zorgen ervoor dat je als bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. Als je drukwerk er netjes uitziet zullen mensen ook sneller overtuigd zijn dat de kwaliteit van je werk goed is. Wij helpen je de stap te maken naar een professionelere uitstraling en denken graag met je mee over welk drukwerk het beste bij je bedrijf past.

Huisstijlen

Een huisstijl is het gezicht van een bedrijf en vaak het eerste wat je ziet als je kennismaakt. Bij een eerste kennismaking wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen, je trekt nette kleren aan, je bent behulpzaam en laat zien waarin jij je onderscheid van anderen. Als je indirect contact hebt via de de website, wil je dat mensen ook jouw kwaliteiten zien. Wij helpen je hiermee over na te denken en ontwikkelen samen een geschikte huisstijl.

Lead Marketing

Terra-IT is gespecialiseerd in Lead-Marketing. Wij hebben beproefde systemen ontwikkeld om het aantal aanvragen op uw website spectaculair/drastisch te verhogen. Wilt u ook meer omzet genereren met uw website, neem van vandaag nog contact met ons op.