Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 

Diensten

Drukwerk

Van visitekaartjes tot flyers en productfolders

Drukwerk kan heel goed werken als ondersteuning voor de promotie van je bedrijf. Onderzoek laat nog steeds zien dat informatie via papier het beste blijft hangen en beter werkt als je complexere verhalen wilt overbrengen. Daarbij opent nog steeds 70 - 80% van de mensen hun post en lezen ze ook de reclamefolders nog altijd aandachtig door (bron: Emerce). Ook als je geen complexe verhalen hoeft over te brengen is drukwerk nog steeds onmisbaar voor je bedrijf. Het kan je helpen met:

De kracht van je website versterken

Je kunt mensen via je drukwerk naar je website leiden, waar ze weer een aankoop of aanvraag kunnen doen. Een folder leg je ergens in een laatje of op je bureau, een website klik je met één vinger weg als je even iets anders wilt doen. Drukwerk blijft dus veel langer bij mensen hangen en ze worden vaker herinnerd aan het bestaan van je bedrijf.

Het persoonlijker benaderen van klanten

Een visitekaartje of folder is iets fysieks, je kan het vastpakken. Het zorgt ervoor dat je laat zien dat er ook echte mensen achter het bedrijf zitten. Een menukaart, visitekaartje of folder in de stijl van je website straalt consistentie uit en zorgt ervoor dat je steeds dezelfde boodschap overbrengt. Dit schept vertrouwen en straalt professionaliteit uit.

Het bereiken van een grotere doelgroep

Nog steeds kan je niet iedereen bereiken via het internet. Je hebt de digibeten die het liefst zo weinig mogelijk gebruikmaken van computers en nog een oude Nokia telefoon hebben, maar ook veel ouderen zitten niet op het internet. Drukwerk is dan een goed alternatief om deze mensen alsnog te kunnen bereiken.

Voorbeelden van drukwerk dat wij kunnen leveren:

  • Flyers
  • Bedrukking van auto's
  • Bedrukking van kleding
  • Visitekaartjes
  • Naambordjes
  • etc.