Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 
Uw bericht is succesvol verzonden
Ambachtsbakker

Ambachtsbakker

Webshop systeem voor Ambachtsbakkers

Webshop

De klant

Ambachtsbakker is een landelijke organisatie van lokale warme bakkers. Warme bakkers die toegewijd zijn aan het bakkersvak, met de beste grondstoffen werken en brood en banket in eigen bakkerij en op ambachtelijke wijze bereiden.
De aangesloten bakkers delen vakkennis, wisselen recepturen uit en maken gezamenlijk promotie. Bij de Ambachtsbakker staat de lokale bakker en de lokale consument centraal. Iedere Ambachtsbakker heeft op deze manier een assortiment dat aansluit op lokale wensen en smaken.

De uitdaging

Een platform waarop aangesloten Ambachtbakkers hun brood en banket online kunnen verkopen. Elke Ambachtbakker moet zijn eigen webshop kunnen oprichten waarin zij zelf de prijzen, producten en acties kunnen bepalen. 

De Oplossing

Een uitgebreid webshop-systeem waarop Ambachtsbakkers gemakkelijk hun producten online kunnen verkopen. Eindgebruikers hebben veel keuze op de webshop, zo kunnen ze bijvoorbeeld hun taart zelf online samenstellen, compleet met een eigen kleurthema, afbeelding die ze kunnen uploaden en decoratie.

Geinspireerd geraakt?

Vul uw naam en mailadres in om contact met ons op te nemen!