Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 
Uw bericht is succesvol verzonden
Nissei

Nissei

Ijs, milkshakes en frozen yoghurt machines

Website Maatwerk

De klant

Win Equipent NISSEI produceert en verkoopt softijs, frozen yoghurt- en softijs / milkshake combi machines. Met name voor bedrijven in de EU. Alleen in Nederland al zijn er 2.500 gebruikers van NISSEI softijs machines. Grote kans dus dat je softijsje van de snackbar om de hoek uit een NISSEI machine is getapt. Win Equipment NISSEI is 25 jaar geleden opgericht door een samenwerking met NISSEI Comapny in Japan.

De uitdaging

Bezoekers overtuigen van de kwaliteit van NISSEI softijsmachines en hun goede service. Huidige klanten moeten gemakkelijk toegang hebben tot gebruiksaanwijzingen, onderhoudsinstructies en probleemoplossing-instructies. Ook de klanten uit het buitenland. Qua stijl moest de website hygiëne, moderniteit en de sfeer van softijs uitstralen. 

De oplossing

Een mooie, goed toegankelijke website, zowel op mobiele apparaten als op PC. De hele website is in meerdere talen beschikbaar en pagina's zijn zelf te veranderen. Niet alleen qua tekst, maar ook qua vlakverdeling. Verder hebben we een downloadsysteem voor gebruiksaanwijzingen gemaakt, een FAQ module en een prijsberekenformulier. Ook onderdelen voor machines kunnen gemakkelijk worden besteld via de website.

Geinspireerd geraakt?

Vul uw naam en mailadres in om contact met ons op te nemen!