Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 
Uw bericht is succesvol verzonden
Studiecentrum Amersfoort

Studiecentrum Amersfoort

Administratieve opleidingingen en computercursussen

Website Maatwerk

De klant

Studiecentrum Amersfoort geeft opleidingen om beter te worden met computers en de daarbij bijna onmisbare programma's als Powerpoint, Excel en Word. Ook geven ze opleidingen voor administratieve banen als secrateresse, boekhouder of administratief medewerker. Daarnaast bieden ze ook losse modules aan om beter te worden in een specifieke vaardigheid als receptiewerk of notuleren.

De uitdaging

Bouw een systeem waarmee Studiecentrum Amersfoort cursussen en opleidingen online kan presenteren. Er moet gemakkelijk informatie kunnen worden opgezocht over de (computer) cursus of administratieve opleiding die je wilt volgen. Daarnaast moeten persoonlijke lestijden, lesmateriaal en andere informatie ook gemakkelijk en overzichtelijk terug te vinden zijn als je inlogt.

De oplossing

Een geavanceerd platform waarop de bezoeker gemakkelijk informatie kan vinden over een cursus of opleiding, en Studiecentrum Amsersfoort zonder moeite cursussen, opleidingen en pagina's kan bijwerken. Om de bezoeker te overtuigen van de kwaliteit van de cursussen en opleidingen, hebben we een systeem gemaakt waarmee (ex) cursisten hun ervaring kunnen delen met Studiecentrum Amersfoort.

Ook hebben we een beheersysteem gebouwd waarmee Studiecentrum cursisten kan toevoegen, bewerken of verwijderen en gemakkelijk lesmateriaal kan delen. De cursisten kunnen dan inloggen en hun bijvoorbeeld hun rooster of lesstof bekijken.

Geinspireerd geraakt?

Vul uw naam en mailadres in om contact met ons op te nemen!