Vragen of advies? Bel: 033 29 96 939
 
Uw bericht is succesvol verzonden
SummaView

SummaView

Werf en Selectie bedrijf

Website

De klant

Summaview is één van de slimste werf en selectie bedrijven op financieel gebied omdat ze niet alleen naar de CV's van hun freelancers kijken, maar vooral ook naar andere factoren zoals motivatie en inzet.

Dit is een veel betere maatstaaf om te zien of iemand geschikt is voor de job.

Daarnaast bieden ze ook speciale software tools, waarmee de freelance business controllers efficiënter te werk kunnen gaan in het oplossen van financiële vraagstukken van bedrijven.

De uitdaging

Bedrijven die opzoek zijn naar finance control professionals overtuigen van de kwaliteit van hun freelancers, en tegelijkertijd diezelfde freelancers overtuigen van het goede werk dat ze via Summaview kunnen krijgen.

Dus kortom: werkgever en werknemer tegelijkertijd aanspreken op één website.

Omdat Summaview nog een vrij nieuw bedrijf is kan de inhoud van de website snel veranderen. Daarom was het belangrijk alle pagina's flexibel in te kunnen delen.

De oplossing 

Een mooi platform waarbij recruiters en freelancers gemakkelijk hun weg kunnen vinden in het vinden van een klus, handige tools of een geschikt persoon.

We hebben ervoor gezorgd dat de website geschikt is voor elk apparaat en dat alles makkelijk te bewerken is via ons in huis ontwikkelde sectie systeem.

Geinspireerd geraakt?

Vul uw naam en mailadres in om contact met ons op te nemen!